Arbatmedžių aliejus

Arbatmedžių eterinis aliejus yra beveik bespalvis, tačiau jo aštraus ir gaivaus aromato neįmanoma sumaišyti su jokiu kitu. Šis eterinis aliejus yra išgaunamas garais distiliuojant šimtmečius Australijoje augančio visžalio arbatmedžio (pražangialapių mirtenių) lapelius.

Kosmetikos pramonėje arbatmedžių aliejus turi daugybę skirtingų pritaikymo būdų. Jo valomosios savybės bei kiti universalūs privalumai paverčia arbatmedžių aliejų puikia priemone aknei ir probleminei odai. Jis ne tik padeda regeneruoti odos ląsteles, bet ir šviesina pigmentines dėmes bei mažina strijas. Aromaterapijoje jis naudojamas kaip priemonė, didinanti pasitikėjimą savimi ir atkurianti gerą psichinę savijautą.

 

Arbatmedžių aliejaus savybės

Arbatmedžių aliejus valo ir regeneruoja odą, saugo nuo infekcijų ir net mažina patinimus bei ramina odos sudirgimą. Arbatmedžių aliejus unikalus tuo, kad jame randama iki 150 veikliųjų sudedamųjų dalių, kurios kovoja su įvairiomis odos problemomis. Dėl šios priežasties arbatmedžių aliejus yra laikomas universaliu.

Arbatmedžių aliejaus nauda odai, veidui ir kūnui

  • Padeda užkirsti kelią aknės atsiradimui ir spartina aknės pažeistos odos regeneraciją.
  • Ramina odą, pvz., sudirgintą ilgo buvimo saulėje.
  • Mažina niežėjimą ir neleidžia odai luptis.
  • Šviesina hiperpigmentacines dėmes.
  • Padeda kovoti su pūsleline.
  • Užkerta kelią gausiam prakaitavimui ir nemaloniems kvapams.
  • Mažina nagų skilinėjimą.

Arbatmedžių aliejaus nauda plaukams

  • Ženkliai mažina galvos odos niežėjimą ir valo galvos odą.
  • Užkerta kelią pleiskanoms ir mažina galvos odos grybelio požymius.
  • Stabdo plaukų lūžinėjimą ir maitina plaukus.
  • Atkuria sveiką plaukų būklę ir žvilgesį.

Kosmetikos priemonės su arbatmedžių aliejumi

Arbatmedžių aliejus laikomas nuostabia priemone, naudojama kovojant su odos problemomis. Jei jus kankina aknė, riebiar gyvybingumą praradusi veido oda, išmėginkite kosmetikos priemones su arbatmedžių aliejumi, kurios patenkins visų odos tipų poreikius. Rekomenduojama naudoti priemones su arbatmedžių aliejumi, o ne gryną arbatmedžių aliejų, kuris gali sukelti alerginę reakciją ir netinkamai naudojant gali būti mažiau veiksmingas.

Šis eterinis aliejus naudojamas gaminant įvairias kosmetikos priemones, įskaitant šampūnus su arbatmedžių aliejumi ir plaukų kaukes, kremus nuo aknės su arbatmedžių aliejumi, veido tonikus, veido prausiklius su arbatmedžių aliejumi, veido kaukes, muilus, kremus su arbatmedžių aliejumi, tepalus su arbatmedžių aliejumi, dezodorantus ir net intymios higienos prausiklius su arbatmedžių aliejumi..

Turintis trepeno anglies dvideginių, kurie kovoja su bakterijomis ir grybeliais, arbatmedžių aliejus pasižymi greitu poveikiu aknei ir kitoms odos problemoms, o pirmieji rezultatai yra pastebimi vos po kelių dienų. Aliejus taip pat paveikia ląstelių membranos pralaidumą gerindamas bendrąją odos būklę.

Naudodami kosmetikos priemones su arbatmedžių aliejumi įsitikinkite, kad gerai saugote odą nuo saulės. Šis aliejus daro odą dar jautresne, todėl papildomai turite naudoti priemonę su SPF.

Nesvarbu, ar naudojate arbatmedžių aliejų aknei, plaukams ar kūnui, galite apžiūrėti gausų priemonių asortimentą, kurį rasite notino.lt, ir papildyti šia nuostabiu poveikiu pasižyminčia natūralia stebuklingąja medžiaga savo reguliarius grožio ritualus.

Kokias kitas natūralias kosmetikos priemonių sudedamąsias dalis norite išbandyti? Gal alaviją ar ramunėles?

Žr. visą tekstą slėpti tekstą

FILTRAS ĮJUNGTAS
  • Arbatmedžių aliejus
Filtruoti
Kainų intervalas

iki

Lytis / amžiaus grupė
Nemokamos dovanos ir pasiūlymai
Įvertinimas
  •   1
Perkamiausi