



Aprašymas The Different Company Majaina Sin
Galvos nata Viršutinės natos jaučiamos vos pasipurškus kvepalais ir leidžia susidaryti pirmąjį įspūdį apie kvepalus. Nors jų kvapas intensyvus, jis juntamas neilgai. | bergamotės, apelsinų žiedai, imbieras, karamelizuoti apelsinai, nerolis |
Širdies nata Vidurinės natos laikomos kvapų širdimi, kuri atsiskleidžia praėjus kelioms minutėms ir išsisklaidžius viršutinėms natoms. Šis aromatas įprastai juntamas 2–3 valandas. | orchidėjos, Heliotropai, kaštainių kremas, cinamonas, klevų sirupas |
Bazinė nata Bazinės natos – baigiamasis ir dažnai ilgiausiai ant odos išliekantis kvepalų aromatas. Šis kvapas gali lydėti jus nuo 4 valandų ir galbūt visą dieną. | kvapiosios tongapupės, gintaras, santalai, madagaskaro vanilė, muskusas |
Kvepalų kategorija | gurmanams |
Prabangus unisex aromatas su šokiruojančiu madagaskarinės vanilės prieskoniu
Tegul jus užplūsta gaivumas ir stiprus jausmingumas. Unisex kvapusis vanduo Different Company Majaïna Sin Unisex Eau de Parfum nukels jus į tolimą ir egzotišką Madagaskarą. Būkite atsargūs – prie šio vanilės, cinamono ir imbiero kvapų derinio išties galite išties įprasti visiems laikams.
- gaivus aromatas su prabangiu Madagaskaro vanilės, cinamono ir imbiero sąskambiu
- pagarba Madagaskarui ir jo žmonėms
- Emilie Coppermann sukurti gurmaniški kvepalai, pristatyti rinkoje 2017 m.
Kvapo kompozicija:
Iš pradžių jūsų jusles patraukia cukruotų karčiųjų apelsinų derinys su bergamočių, karčiųjų citrinmedžių žiedų ir imbierų natomis. Kvapiojo vandens širdies natos – heliotropų, orchidėjų, kaštainių kremo, cinamono ir saldaus klevų sirupo kvapų mišinys. Bazinė aromato nata – madagaskarinė vanilė, be kurios aromato tiesiog nebeįsivaizduosite savo gyvenimo. Ją papildo gintaro, muskuso ir kvapiųjų tongapupių iš Gvatemalos akordai, sukuriantys nepamirštamą derinį, kuris užvaldo ir nebepaleidžia.
Kvapo istorija:
Kvapiajam vandeniui The Different Company's Majaïna Sin Eau de Parfum skirtą vanilę Madagaskare augina tūkstančiai ūkininkų. Norint surinkti 6 kg šios burbono vanilės nesubrendusių ankščių, reikia 600 rankomis apdulkintų pumpurų, kantriai augintų 7 mėnesius. Ji lėtai džiovinama saulėje, o vėliau noksta pavėsyje, kur įgauna gražų juodą, šiek tiek auksinį atspalvį. Vanilės kvapo išgavimo būdas yra toks pat unikalus, kaip ir visi juo vėliau besikvėpinantieji.